Camp d’aprenentatge Es Palmer

A les classes de 1r investigam els animals; un tema que ens fascina molt. Per aquest motiu, aquest dimarts hem visitat el Camp d’Aprenentatge Es Palmer, on hem dut a terme diferents activitats. 

 

En primer lloc, hem fet una mica de feina a l’hort, on ens han mostrat alguns tipus d’eines que hi podem trobar. Hem ensumat les plantes aromàtiques i hem recollit lletugues. A més, hem après el funcionament d’una incubadora d’ous. 

 

Llavors, hem visitat i donat menjar als animals; conills, someres, gallines, ovelles i cabres! Ens han mostrat les característiques típiques de les races mallorquines d’aquestes espècies i a més, els hem pogut tocar. 

 

Per acabar la jornada, hem après a elaborar brossat i l’hem tastat! 

 

Una sortida ben completa on hem après part de les tasques dels pagesos i hem gaudit a l’aire lliure. Ja que la primera passa per estimar i cuidar la terra és conèixer-la! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>