Cursa Quilòmetres de Solidaritat

Dimarts 30 de gener, aprofitant el Dia Internacional de la No-Violència i la Pau, es celebrarà al centre la segona edició de la cursa Quilòmetres Solidaris. L’objectiu d’aquesta cursa és recaptar fons que s’enviaran a l’ONG Save the Children, encarregada de la protecció, nutrició i educació d’infants que viuen en països en situació de conflicte. Estau tots convidats a participar: familiars, amics i coneguts de l’alumnat. Fes la teva donació, rep el dorsal i suma passes per millorar les condicions de vida d’aquests infants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>