La setmana de Nadal

Les festes de Nadal ja són aquí i aquesta setmana hem fet diferents tallers per a celebrar-ho!  Dilluns vàrem tenir el plaer de veure una obra de teatre sobre el Nadal arreu del món, dimarts vàrem posar a prova les nostres habilitats culinàries fent torró d’ametlla. El dimecres vàrem anar a l’hort a collir les lletugues i férem una ensalada i per acabar el dia, ens vàrem trobar amb una súper sorpresa; el patge va venir a visitar-nos! Avui ja és l’esperat dia del concert de nadales, les quals duim molt de temps practicant…aquesta setmana hem estat ben enfeinats, ara toca descansar i gaudir de les festes! Bon Nadal!Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>