Informatiu Santa Maria del Mar 5è

Durant aquests mesos, els alumnes de cinquè, hem estat treballant la notícia. Hem après les seves parts, els elements que la formen, la importància de la notícia al món. Després de tota aquesta informació, varem decidir redactar les notícies que havien anat succeïnt a l’escola durant el primer i segon trimestre: Nadal, sortides de diferents cursos, Carnestoltes… Ha estat una gran experiència! 

Per acabar aquest projecte, decidirem anar més enllà i ens varem animar a fer un telediari amb notícies inventades. L’alumnat es convertiren en presentadors i reportes del “TELEDIARI DE SANTA MARIA DEL MAR”. 

A continuació podreu veure el nostre informatiu:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>