Les plantes: Llum i ombra

ACTIVITAT A LA FUNDACIÓ COSME BAUÇÀ

Dimarts, els alumnes de cinquè anàrem a la Fundació Cosme Bauçà on realitzàrem una activitat anomenada: “Plantes: llum i ombra”. Vàrem aprendre molt sobre les plantes, fotografia i intentàrem ser molt creatius! 

En primer lloc amb un químic pintàrem un paper, mentre feia el seu efecte, varem anar a passejar per Felanitx en la recerca de diferents tipus de plantes. Els monitors i monitores ens varen explicar les seves propietats (la veritat és que vàrem aprendre molt). 

A continuació, les plantes que havíem escollit les col·locàrem al nostre dibuix pintat amb el químic i ho deixàrem eixugar al sol. Per acabar, retiràrem les plantes i ficàrem el paper dins aigua freda i calenta. Varen quedar obres precioses! 

Finalment ens contaren la història de la fundació. Ens va agradar molt, segur que hi tornarem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>