Juny

JUNY
El mes de juny és aquí. Un mes molt significatiu per tots nosaltres. Després de tot el que hem fet aquest curs ( escriure, dibuixar, pintar, riure, números, jugar, sortides … un caramull de tot) ja sentim aquella oloreta de vacances, d’estiu … que tant ens agrada.
Primer de juny, hem mirat molt bé el calendari i tot el que hi ha per davant per tancar un curs espectacular. Aniversaris, sortida a cala Mondragó, visita escoletes, tallers de camisetes, jocs d’aigua, bicicletada … activitats molt motivadores i emotives per acomiadar els quatre anyets.
Ja tenim una feina feta les tapes per l’àlbum de les feines d’aquest darrer trimestre. Ens han quedat espectaculars !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>