N’Ángel ens presenta “La capsa misteriosa”

El nostre centre participa des de fa cinc anys en el projecte “Jocs cooperatius per aprendre a pensar” dirigit per “La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT)” juntament amb la Universitat de les Illes Balears (UIB). Un dels principals objectius d’aquest projecte és fomentar el pensament científic i crític en els alumnes a través del joc.

 

A través de les activitats proposades en aquest projecte els alumnes de sisè s’han convertit en autèntics científics! Així, amb activitats relacionades amb el joc, com tangram, daus o cartes, els alumnes investiguen, creen hipòtesis i treuen conclusions per aconseguir superar els reptes que se’ls hi plantegen.

 

En el marc d’aquest projecte n’Ángel Vázquez va venir al nostre centre a presentar l’activitat “La caixa misteriosa”. Durant el desenvolupament del joc els alumnes varen haver de seguir el mètode científic (argumentació, planificació, reflexió, cooperació i manipulació), assolint el paper de científics per tal de descobrir que hi havia a l’interior d’aquesta misteriosa capsa.

 

Al nostre centre continuarem proposant més activitats i reptes com aquests al llarg del curs. També treballarem dins l’aula vídeos relacionats de caràcter divulgatiu com el de la professora Laura Lechuga amb el títol “Nanotecnología: La fuerza de lo MUY pequeño” del qual vos deixam l’enllaç a continuació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>