Propostes 3 anys fins al 23 de maig

Tasques 3 anys tercer trimestre de l'11 fins al 23 de maig

Per descarregar les tasques en PDF i imprimir-les pitjau el botó:

Para descargar las tareas en PDF e imprimirlas pulsad el botón:

Vos feim arribar noves propostes per aquests dies que seguim a casa. Recordau que es convenient que ens aneu enviat fotografies de les tasques que feis amb els infants. És molt important que vagin fent activitats per no perdre el ritme i les rutines que han après fins ara.

Os mandamos nuevas propuestas para estos días que nos toca seguir en casa. Recordad que es conveniente que nos mandéis fotografías de las tareas que hacéis en casa con los niños. Es muy importante que vayan haciendo actividades para no perder el ritmo y las rutinas aprendidas hasta el momento.

1. ESTONETES

Aquesta proposta consisteix a escriure o dibuixar en un paperet (del color i forma que vulgueu donar-li) tots aquells bons moments, situacions divertides, jocs, rialles,… que heu viscut a casa i que els infants han gaudit. Els escrits es posaran dintre del pot de vidre amb tapa, i d’aquesta manera l’infant i la família podreu acudir en qualsevol moment al vostre pot i reviure els bons moments. El pot es podria personalitzar amb dibuixos, trossets de paper de colors, trossets de tela, fil de llana, purpurina, gomets,…

Esta propuesta consiste en escribir o dibujar en un trozo de papel (del color y forma a elegir) todos aquellos buenos momentos, situaciones divertidas, juegos, risas,… que se han vivido en casa y de las que los/as niños/as han disfrutado. Los escritos se guardarán dentro del frasco de cristal con tapa, y de este modo vuestros hijos/as y la familia podréis acudir en cualquier momento a vuestro bote y revivir las situaciones vividas. El frasco se podría personalizar con dibujos, trocitos de papel de colores, trocitos de tela, hilo de lana, purpurina, gomets,…

Els nins i nines de 3 anys necessitaran l’ajuda dels pares o germans més grans. Ells poden dir la paraula i els pares o germans són els que escriuen la paraula en MAJÚSCULES i ells poden repassar o copiar la paraula a un altre paperet.

Los niños y niñas de 3 años necesitarán la ayuda de los padres o de los hermanos mayores. Ellos pueden decir la palabra y los padres o hermanos son los que escriben la palabra en MAYÚSCULAS y ellos pueden repasar o copiar la palabra en otro papelito.

També poden fer dibuixos.

También pueden hacer dibujos.

2. Aprofitant que ja podem sortir un poquet a passejar podem observar les formes geomètriques treballades a l’escola (cercles i quadrats) per la natura o pel carrer. No és necessari tocar-les, sino anomenar-les. Per exemple: aquella casa té una finestra quadrada; les rodes del cotxe tenen forma de cercle… 

Aprovechando que ya podemos salir un ratito a pasear podemos observar las formas geométricas trabajadas en el colegio (círculos y cuadrados) en la naturaleza o por la calle. No es necesario tocarlos, sino nombrarlos. Por ejemplo: aquella casa tiene una ventana cuadrada; las ruedas del coche tienen forma de círculo…

3. A casa podeu fer cercles i quadrats amb el material que teniu (llegums, pasta, fustetes, palillos, plastilina, fil de llana, corda…). Els pares els podeu dibuixar i que els nins els repassin amb el material elegit.

En casa podéis hacer círculos y cuadrados con el material que tengáis (legumbres, pasta, maderitas, palitos, plastina, hilo de lana, cuerda…). Los padres podéis dibujarlos y que los niños los repasen con el material elegido.

4. També podeu dibuixar amb guixos o en cinta aïllant, a tamany més gran i cercar objectes per casa amb aquestes formes. Els infants posen els objectes dins la forma corresponent. 

También podéis dibujar con tizas o con cinta aislante, en tamaño más grande y buscar objetos por casa con estas formas. Los niños y niñas tienen que poner los objetos dentro de la forma correspondiente.

5. Si vos agraden les GALETES DE MANTEGA i vos fa ganes fer-ne vos deixam una recepta molt fàcil:

Si os gustan las GALLETAS DE MANTEQUILLA aquí os dejamos una receta muy fácil:

6. Vos deixam el conte que vàrem fer els darrers dies, als infants els agradarà molt recordar-lo.

Os dejamos el cuento que hicimos los últimos días, a los niños les gustará recordarlo.

7. Ara que és temps de varietat de fruites vos proposam preparar-vos un BERENAR ben original i després menjar-lo, que segur que serà molt, molt bo. Aprofitant aquesta activitat els pares o germans més grans podeu escriure el nom de la fruita que heu utilitzat en MAJÚSCULES i ells poden repassar o copiar les lletres.

Ahora que hay mucha variedad de fruta os proponemos preparar una MERIENDA bien original y después comerla que seguro estará muy, muy rica. Aprovechando esta actividad los padres o hermanos mayores les pueden escribir el nombre de la fruta que habéis utilizado en MAYÚSCULAS y ellos pueden repasar o copiar las letras.

 

ESPERAM LES VOSTRES FOTOS! MOLTES GRÀCIES!
¡ESPERAMOS VUESTRAS FOTOS! ¡MUCHAS GRACIAS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>