Tasques 3 anys

TASQUES TERCER TRIMESTRE FINS AL 9 DE MAIG - ACTIVITATS 3 ANYS

Per descarregar les tasques en PDF i imprimir-les pitjau el botó:

Para descargar las tareas en PDF e imprimirlas pulsad el botón:

Vos agrairia que durant aquesta quinzena m’enviàssiu per correu dues o tres fotos d’algunes d’aquestes activitats fetes amb els vostres fills. Moltes gràcies! Os agradecería que durante esta quincena me mandarais por correo dos o tres fotos de las actividades que hacéis con vuestros hijos. ¡Muchas gracias!

 
 
  • Dibuixar-se a ells i també si volen a la família / Dibujarse a ellos y si también quieren a la familia.

Copiar el seu nom o donar-li el nom escrit i que els infants repassin les lletres amb pasta, llegums, bolletes, botons o elements que tinguin per casa/ Copiar su nombre o darle el nombre escrito y que repasen las letras con pasta, legumbres, bolitas, botones o elementos que tengan en casa.

 

  • Per a practicar el traç de les lletres si volen intentar copiar el nom dels pares, germans, noms de fruites… / Para practicar el trazo de las letras intentando copiar el nombre de los padres, hermanos, nombre de frutas…

  • Esqueixar papers i aferrar-los a dins un cercle, o fer un dibuix tipus collage / Desgajar papeles y pegarlos dentro de un círculo, o hacer un dibujo tipo collage.

  • Seriació de dos elements: per exemple una cullera i un forqueta, pinces d’estendre roba, pasta de colors (una de cada color), calcetins, coses que tengueu per a casa / Seriación de dos elementos: por ejemplo una cuchara y un tenedor, pinzas para tender la ropa, pasta de colores (una de cada color), calcetines, cosas que tengan por casa.

 

  • Començar a retallar per damunt una retxa sempre amb l’ajuda de l’adult / Empezar a recortar por encima de una línea siempre con la ayuda de un adulto.

  • Comptar joguines, calcetins, cadires… / Contar juguetes, calcetines, sillas…

  • Mirar les joguines i dir de quin color són, si són grosses o petites, quina forma tenen… / Mira los juguetes y decir de qué color son, si son grandes o pequeñas, que forma tienen.. 

  • Repassar els números 1 i 2, després intentar fer el traç sols / Repasar los números 1 y 2, después intentar hacer el trazo solos.

  • Fer números  i lletres de plastilina i repassar el traç / Hacer los números y letras con plastilina y repasar el trazo.

Fer el número 1 i 2 amb fustestes a tamany gros i amb cotxes o una bolla seguir el camí del nombre com si fos una carretera / Hacer el número 1 y 2 con construcciones de madera o plástico en tamaño grande y con coches de juguete o una pelota pequeña seguir el camino del número como si fuera una carretera.      

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>