Jaia Corema

BON DIA NINS I NINES!

Aviat tornarà a ser divendres i li hem de llevar una cama a sa  Jaia Corema.

De les set cames que tenia ja només  n´hi queden dues!

No us oblideu de cantar la cançó:

DOS BRAÇOS, SET CAMES

NAS GROS, PEUS PETITS

SA JAIA COREMA JA TORNA A SER AQUÍ

AMB UNES ESGRELLES, AMB UN BACALLÀ

CADA SETMANA UNA CAMA PERDRÀ

També vos DEIXAM UN CONTE perquè el pogueu llegir amb les vostres famílies.

ESPERAM QUE VOS AGRADI!

 “LA JAIA COREMA I EL MÀGIC XIVIU”

HI HAVIA UNA VEGADA UNA DONA VELLA I ARRUGADA COM UNA    PANSA, QUE VIVIA EN UN      POBLE TOT PLE DE NINS I NINES, L’ANOMENAVEN LA JAIA COREMA.

A ELLA NO LI AGRADAVEN GENS ELS NINS I LES NINES I CADA VEGADA QUE EN VEIA UN L’ARRUIXAVA AMB LA SEVA GRANERA. ELS NINS QUAN LA VEIEN CRIDAVEN: CORREU, CORREU QUE VE LA JAIA!
PERÒ UN BON DIA, VA PASSAR PER ALLÀ UN MÀGIC ANOMENAT XIVIU, VERMELL COM UN CALIU, QUE, CANSAT D’ADVERTIR-LA, LA VA EMBRUIXAR FENT-LI SORTIR CINC CAMES MÉS DE LES QUE TENIA.  JA VOS HO PODEU IMAGINAR! AMB LES SET CAMES LA JAIA JA NO PODIA ARRUIXAR MÉS ALS AL·LOTS PERQUÈ QUAN HO INTENTAVA LES CAMES NO LI DEIXAVEN CÓRRER I QUEIA EN EL TERRA.
PERÒ COM QUE EL MÀGIC ERA MOLT BO LI VA DIR: JAIA SI ET PORTES BÉ AMB ELS INFANTS  I TENS LA TEVA GRANERA BEN AMAGADA, JO, CADA SETMANA, ET LLEVARÉ UNA CAMA FINS QUE TORNIS A TENIR LES TEVES DUES LLARGUES I PRIMES CAMES DE SEMPRE. 
LA JAIA HI VA VENIR A BÉ I COM QUE ES PORTAVA BÉ, EL MÀGIC CADA SETMANA LI LLEVAVA UNA CAMA. PERÒ QUAN NOMÉS N’HI VAREN QUEDAR DUES BEN AVIAT VA TORNAR A CÓRRER ENCALÇANT NINS I NINES AMB LA SEVA GRANERA. EL MÀGIC XIVIU, QUAN HO VA VEURE, FA FER, QUE COM A ESCARMENT PER MENTIDERA, PERDÉS TAMBÉ LES SEVES DUES CAMES I D’AQUESTA MANERA, LA JAIA, FORA CAMES, JA NO VA PODER ENCALÇAR MAI MÉS A NINGÚ.
AIXÍ M’HO CONTAREN, NO SE SI ÉS VERITAT O MENTIDA
PERÒ AQUESTA JAIA ARRUGADA
TÉ, A CADA CAMA, UNA SORPRESA AMAGADA
SI UNA CANÇONETA APRENEM,
CADA DIVENDRES UNA COSA TROBAREM!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>