Idees per fer: “Queda’t a casa”

L’equip d’Educació Infantil, davant aquesta situació D’ESTAT D’ALARMA a causa del COVID-19, vos suggerim algunes tasques o activitats per realitzar a casa. La finalitat és poder gaudir d’un millor confinament amb els vostres infants. 

A continuació s’exposen algunes propostes: 

  • Seguir els hàbits i rutines diàries mantenint un horari el més similar possible al que seguim els dies que hi ha escola (en la mesura del possible).
  • Comptar els dies al calendari, pensar en quin dia de la setmana ens trobam i repassar els altres dies. Algunes de les cançons que nosaltres cantem a l’escola són:

  • Mirar contes, tant els que teniu a casa com per internet. Vos deixam alguns contes del coronavirus que ajudaran als infants a entendre la situació actual i els motius pels quals no poden sortir de casa:

*Alguns contes que hem treballat a l’escola són:

  • Realitzar activitats manipulatives per afavorir la motricitat fina: esqueixar papers, enfilar pasta, jugar a plastilina, retallar amb tisores.
  • Realitzar algunes tasques de la llar: fer el llit, estendre la roba, escombrar, ordenar la seva habitació… per continuar fomentant al màxim la seva autonomia.
  • Pintar i fer dibuixos, i que us expliquin què han dibuixat.
  • Escoltar música, cantar i ballar.

Els dimecres a les 18:00 podreu veure en directe a Dàmaris Gelabert fent concerts en directe per a les famílies:

 

Sabem que un dels recursos més accessibles actualment són els mitjans audiovisuals (televisió, tablet, mòbil…), i vos recomanam que els dosifiqueu i trieu el més adient per a  la seva edat.

 

No ens hem d’oblidar de jugar i tenir temps per descansar, i fins i tot per avorrir-se.

 

Recordau que aquestes activitats són voluntàries, només són una ajuda per passar aquests dies de confinament. 

A la plana web de l’escola anirem afegint més idees:  ceipsantamariadelmar.net  

 

Valoram tot l’esforç que suposa estar a casa, les dificultats del treball, l’atenció a la família,… les nostres rutines es veuen trencades.

Per tot, GRÀCIES famílies.

 

TOTES LES MESTRES D´INFANTIL VOS ENYORAM MOLT, PERÒ SABEM QUE BEN AVIAT TORNAREM A VEURE´NS I A ABRAÇAR-NOS BEN FORT .

ÀNIMS I ENDAVANT, TOT ANIRÀ BÉ.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>