Recomanacions per a les famílies d’alumnat amb TEA per afrontar el confinament

 

Degut a la situació excepcional que estam vivint per mor del COVID-19, l’Equip d’Avaluació de les Dificultats de Socialització i Comunicació (EADISOC) com a equip especialitzat a elaborat un document pensant en les necessitats que poden sorgir a les famílies i els menors amb TEA.

Descarregar les recomanacions (català)


Debido a la situación excepcional que estamos viviendo ante el COVID-19, el Equipo de Evaluación de las Dificultades de Socialización y Comunicación (EADISOC) como equipo especializado ha elaborado un documento pensando en las necesidades que pueden surgir en las familias y los menores con TEA.

Descargar las recomendaciones (castellano)

2 comentaris

  1. Jaume A. Clar

    Ho acab de mirar i té raó. Nosaltres hem pujat el *pdf que ens han enviat donant per fet que els enllaços estaven actius, ja que els *pdf poden incloure vincles dins el mateix document o vincles externs. Miraré si ho puc arreglar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>