Visita al Betlem de la Misericòrdia 2019

El dimarts deu de desembre, els alumnes de primer, segon i tercer hem anat a Ciutat a visitar el Betlem d’oficis antics de l’edifici de la Misericòrdia.

Durant el viatge d’anada (i també el de tornada) na Margalida de música ens ha endolcit l’oïda amb el seu cant de sirena dels “Éxitos de hoy y de siempre para ir en bus” entre els quals es pot anomenar “Vamos a contar mentiras”.

Quan hem arribat a Ciutat l’autocar ens ha deixat devora l’estació del tren de Sóller i, travessant perillosos camins amb cavalls mecànics i estrambòtics cavallers, baixant per un carrer sense oms anomenat carrer dels Oms, hem arribat al que durant un temps fou l’Enclusa. Allà hem berenat en un racó i mentres berenàvem sens han colat un bon parell d’escoles.

Després de berenar hem fet cua i hem pogut mirar i admirar les figuretes del Betlem algunes de les quals vos mostram a continuació.

Abans de agafar l’autocar els nin han gaudit de valent amb els magnífics castells infantils del Parc de les Estacions.

La millor part de la millor part.